Столи для піци
Піцу все частіше можна зустріти на наших столах, а в магазинах і місцях громадського харчування вона вже давно зайняла міцні позиції як продукт з яскраво-вираженим смаком і швидким приготуванням.
Батьківщиною піци є Італія, а в України вона з`явилася в 90-і роки. Існує величезна кількість різних рецептів приготування піци – від традиційних і до фірмових, що пропонують своїм відвідувачам українські заклади харчування.
Характеристика столу для піци
Піци продаються в різному вигляді, але найпоширенішими є охолоджені піци, які можна купити практично в будь-якому магазину за невелику вартість. Як піцерії, так і кафе, ресторани та різноманітні кондитерські також люблять урізноманітнити своє меню піцами. Великі заклади, де масштаби виробництва піц постійно ростуть, використовують спеціальний стіл для піци, а іноді навіть не один.
Холодильні столи для піци призначені як для її приготування, так і для зберігання. Поверхнею стола служить стільниця, на якій можна як розгортати тісто, так і готувати саму піцу. У комплектацію столу для піци також входять висувні ящики різного об`єму та холодильний агрегат, який має декілька відсіків.
Стіл для піци незамінний на великому підприємстві, що спеціалізується на виготовленні піц і не тільки.
Можна виділити такі переваги приладу, як:
зручність готування (формування піци, закладка начинки, тісто не прилипає завдяки охолодженій стільниці);
швидкість роботи (всі необхідні компоненти знаходяться поруч);
легке прибирання та чищення;
збереження порядку на робочому місці;
тривале зберігання продуктів, що дозволяє економити на інгредієнтах;
експлуатація може проходити при температурах понад 40 градусів;
багатофункціональність (можна використовувати для зберігання будь-яких інших продуктів);
компактні розміри.