Продавець Інтернет-магазин обладнання для закладів сфери HoReCa "Tecnoinox" розвиває свій бізнес на Prom.ua 1 рік.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
13 відгуків
+380 (99) 024-19-13
+380 (97) 575-46-13
+380 (95) 668-79-93
Інтернет-магазин "Tecnoinox"
Кошик

М'ясорубка Sirman TC-22 BARCELLONA Т

65 800 ₴

  • В наявності
  • Код: 987041
М'ясорубка Sirman TC-22 BARCELLONA Т
М'ясорубка Sirman TC-22 BARCELLONA ТВ наявності
65 800 ₴
+380 (99) 024-19-13
Viber
  • +380 (97) 575-46-13
  • +380 (95) 668-79-93
+380 (99) 024-19-13
Viber
  • +380 (97) 575-46-13
  • +380 (95) 668-79-93
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

М'ясорубка Sirman TC-22 BARCELLONA Т

  • Система ножів: Enterprise (1 ніж + 1 решітка).
  • Функції реверсу: є.
  • Продуктивність: 300 кг/год.
  • Напруга: 220/380 В.
  • Потужність: 1,1 кВт.
  • Габаритні розміри: 310x350x615 мм.
  • Вага: 31 кг.

М'ясорубка Sirman TC 22 BARCELLONA призначена для подрібнення м'яса і риби на фарш, повторного подрібнення котлетної маси і набивання ковбас на підприємствах громадського харчування і торгівлі.

Модель оснащена системою вентиляції мотора, що забезпечує захист від перегріву і монофазним двигуном з термічним захистом.

Особливості:

Управління IP 54 з реверсною кнопкою.

Герметичний редуктор із вузлом у масляній ванні, захищений від рідин подвійною ізолюючою системою.

Горловина і шнек з нержавіючої сталі AISI 304.

Практична ніша з кришкою для зберігання насадок і ножів.

Діаметр отворів решітки: 4,5 мм.

Опції (замовляються окремо):

Захист для насадок Ø > 8 мм.

Горловина для повної та часткової системи «Унгер».

Система ножнй Unger - 250 євро.

Виробництво гамбургерів.

Постійне набивання в оболонку.

Велика воронка.

Середні ніжки.

ОСНОВНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ З ЕКСПЛУАТАЦІЇ

1. Перед використанням м'ясорубки деталі, що стикаються з продуктами, очистити від заводського пилу та масла.
Знімні частини м'ясорубки: шнек, решітку, ніж, завантажувальну воронку можна мити в посудомийній машині.
Корпус м'ясорубки протирати вологою ганчіркою.

2. НЕ ДОЗВОЛЯЙТЕ м'ясорубці працювати занадто довгий час.
Якщо машина перегріта, будь ласка, припиніть роботу, дозвольте м'ясорубці відпочити.

3. щомісяця перевіряйте рівень оливи в редукторі (пробка на верхній частині корпусу.)

4. Підключайте обладнання тільки до заземленої розетки.

5. ЗАБОРОНЕНО використовувати м'ясорубку для непродовольчих товарів і продуктів на кістці та зі шкірою.

6. Коли потрібно проштовхнути м'ясо в горловину, обов'язково використовуйте пластиковий штовхач.
Невиконання цієї вимоги може призвести до травм.

Виробник професійної м'ясорубки компанія Sirman надає гарантію 12 місяців на модель TC-22 BARCELLONA Т.

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникSirman
Країна виробникІталія
Сфера использованияHoReCa, Fast-food, Вулична торгівля, Торгові магазини, Харчова промисловість
Гарантійний термін12 міс
Інформація для замовлення
  • Ціна: 65 800 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner