Продавець Інтернет-магазин обладнання для закладів сфери HoReCa "Tecnoinox" розвиває свій бізнес на Prom.ua 1 рік.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
14 відгуків
+380 (99) 024-19-13
+380 (97) 575-46-13
+380 (95) 668-79-93
Інтернет-магазин "Tecnoinox"
Кошик

Апарат для виробництва цукрової вати КИЙ-В УСВ-4

17 200 ₴

  • В наявності
  • Код: 036956
Апарат для виробництва цукрової вати КИЙ-В УСВ-4
Апарат для виробництва цукрової вати КИЙ-В УСВ-4В наявності
17 200 ₴
+380 (99) 024-19-13
Viber
  • +380 (97) 575-46-13
  • +380 (95) 668-79-93
+380 (99) 024-19-13
Viber
  • +380 (97) 575-46-13
  • +380 (95) 668-79-93
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

АПАРАТ СОЛОДКОЇ ВАТИ КИЙ-В УСВ-4 КЕША

  • Продуктивність: 2 порц./хв.
  • Нагрівальний елемент: ТЕН
  • Напруга: 220 В.
  • Потужність: 1,2 кВт.
  • Габарити: 365х300х370 мм.
  • Вага: 12 кг.

Апарат для приготування цукрової вати УСВ-4 став початком успішного бізнесу для багатьох наші покупців.

Особливості:

Апарат цукрової вати Кеша (модель УСВ-4) виходить в робочий режим всього за 30-40 сек.

Конструкція головки апарату виключає перевитрата цукру.

Плаваючий привід забезпечує безшумну роботу і виключає передачу вібрації на корпус.

Лопаті головки підіймають вату вгору.

Нагрівання здійснюється Теном, а не спіраллю, що підвищує надійність апарату.

Апарат цукрової вати УСВ-4 не вимагає мастила.

У головку апарату можна засипати відразу 450 гр. цукру.

Конструкцією передбачений захист від випадкового включення ТЕНів без обертання головки.

Жиклерною головка апарату для солодкої вати самоочищається, тому не вимагає особливого догляду.

Прямий привід без редуктора і відсутність щіток на двигуні і пасової передачі робить апарат для цукрової вати ще надійніше і дешевше в експлуатації.

Зверніть увагу: При покупці цукру, на маркеровке цифрою 1 позначається буряковий цукор, цифрою 2 тростинний. Для роботи підходить тільки буряковий. У тростинного температура плавлення вище, як наслідок він крісталізіруется і забиває головку.

Виробник апарату для солодкої вати компанія КИЙ-В надає гарантію 12 міс. на модель УСВ-4 Кеша

Характеристики
Основні
ВиробникКИЙ-В
Країна виробникУкраїна
Гарантійний термін12 міс
Інформація для замовлення
  • Ціна: 17 200 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner