Продавець Інтернет-магазин обладнання для закладів сфери HoReCa "Tecnoinox" розвиває свій бізнес на Prom.ua 1 рік.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
14 відгуків
+380 (99) 024-19-13
+380 (97) 575-46-13
+380 (95) 668-79-93
Інтернет-магазин "Tecnoinox"
Кошик

Сиротеки

Сиротерки (терки для сиру) - призначення
Електричні подрібнювачі продуктів, у тому числі сиротерки та гриндери, активно використовуються на сучасній кухні, ставши частиною складного комплексу кулінарного обладнання кафе та ресторанів. Важливе місце у кулінарній практиці сиротерки та гриндери зайняли завдяки великій популярності серед споживачів страв із сиром, особливо з тертим або подрібненим, а також страв, елементом яких є подрібнені тверді інгредієнти.

Сиротерки (терки для сиру) – види та рекомендації щодо вибору
Сиротерки – вид електромеханічного обладнання для подрібнення твердого сиру; іноді ними перетирають горіхи та інші дрібні продукти. Сиротерки утворюють подрібнену масу, що відмінно підходить для наповнення різних складових страв, роблячи їх смачнішими.

Залежно від приводу, апарати поділяються на механічні та електричні сиротерки (автоматичні терки). Механічне обладнання відрізняється невисокою продуктивністю, тому їх використовують у малих закладах громадського харчування. Набагато більшою продуктивністю відрізняються електричні терки, тому їх віддають перевагу великим кафе і ресторанам.

Принцип роботи всіх апаратів, незалежно від приводу, практично той самий. У камеру, що подає (чашку), поміщають великі шматки сиру (горіхи, сухарі, прянощі), які пресом проштовхуються до тертки або до ножів, що обертаються.

Багато сиротерки спроектовані так, щоб усі ріжучі деталі знаходилися всередині корпусу та були недоступні для випадкового контакту.

При виборі оптимальної електричної сиротерки необхідно особливу увагу приділяти потужності моделі даної терки. Треба мати на увазі, що апарати з невеликою потужністю можуть погано поводитися в роботі з особливо твердими сирами та горіхами у великих обсягах. Разом з тим, для переробки великих кількостей продукції бажано, щоб подрібнювач мав систему охолодження – це дасть змогу не лише подрібнювати значні обсяги, а й робити це частіше.

в виде галереив виде списка

Гриндери (багатофункціональні терки) – призначення та різновиди
Ґріндери – професійне електромеханічне обладнання для підприємств громадського харчування. Їх універсальність полягає в тому, що гриндер використовують для якісного і швидкого подрібнення широкого спектру сухих і твердих продуктів.

Зокрема, гриндери легко подрібнюють (перетирають) різноманітні тверді сири, сухарі, горіхи, шоколад. Гриндери (багатофункціональні терки) здатні дробити на фрагменти будь-якого розміру овочі та фрукти, якісно помолоти рибні та м'ясні заготівлі. Гриндери також можна використовувати для приготування різних майонезів, панірувальних сухарів та комплексних приправ.

Коли необхідно підібрати гриндери (багатофункціональні терки), варто звертати увагу, щоб гриндери мали чашу, виготовлену з високоміцної нержавіючої сталі, а набір ножів був здатний надійно працювати при високих навантаженнях. Для професійної експлуатації важливо, щоб гриндер мали регулятор швидкості, за допомогою якого регулюється необхідний рівень помелу продукту.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner