Гранітори
Гранітори
Гранітори - апарати, призначені для приготування десерту (граніти) на основі кристалів льоду, просочених наповнювачем. Десерт - граніту - це, заморожений до консистенції «мокрого снігу» сік, який відмінно втамовує спрагу, а також використовується для приготування інших десертів і коктейлів. Крім його основної функції, гранітори можна використовувати для приготування щербетов, різних сумішей (капучино, сорбети), заморожувати шоколад і йогурт. Час необхідний для приготування десерту - 30-40 хвилин, а для охолодження напоїв - 20-25. Гранітори підтримують температуру суміші в межах від -2 ° C до -4 ° C.
Гранитор - переваги
Компактність, невеликі розміри дозволяють встановлювати гранітори на барній стійці.
Гранітори дають можливість приготування різних десертів одночасно.
Є гранітори, що мають функцію нічного зберігання.
Широкий асортимент основ для десертів і напоїв: сік, фрукти, молоко, йогурт, алкоголь, каву, шоколад.
Привабливий дизайн: виконані з полікарбонату ємності, наповнені різнобарвними рідинами, своїм зовнішнім виглядом привертають увагу відвідувачів.
Легкість очищення: корпус, виготовлений з нержавіючої сталі, легко миється зовні і зсередини. Обробка пластикових контейнерів також проста.
Все гранітори захищені від перепадів напруги.
Гранітори можна ставити в залі бару чи ресторану оскільки вони працюють з низьким рівень шуму.