Льодогенератори
Льодогенератор - це обладнання, що використовується для приготування харчового льоду в кафе, ресторанах, на інших підприємствах громадського харчування. Виробники пропонують льдогенератори у дуже широкому асортименті.
Вибираючи льодогенератор для бару або аналогічного закладу, слід звернути увагу на наступні параметри:
Тип установки. Льдогенератор промисловий може бути настільним або підлоговим. Перший варіант (як правило) має меншу продуктивність, а тому оптимальний для установки в невеликих закладах;
Спосіб підключення. Виробники пропонують два види - автономний і централізований. У першому випадку вода заливається в спеціальну ємність, у другому - надходить з централізованої системи постачання;
Спосіб охолодження. Також льодогенератори поділяються на моделі з повітряним охолодженням і водяним охолодженням. Моделі з водяним охолодженням конденсатора можуть експлуатуватися при температурі до 45°C;
Ємність бункера. Визначає продуктивність техніки.
Наш асортимент
Апарати кубикового льоду. Одержуваний продукт має стандартний вид, широко використовується для добавки в багато напої. Кубики підходять для склянок будь-якої форми;
Апарати пальчикового льоду. Продукт має форму циліндра, охолоджує напої швидше, ніж кубикові. Він є одним з кращих варіантів для лонг дрінк (long drink), зазвичай додається в коктейлі;
Апарати гранульованого льоду. Проводять частки до 10 мм, які швидко охолоджують харчові продукти за рахунок більшої загальної поверхні. Гранульований лід зазвичай використовується в салат-барах та шведських столах.