Продавець Інтернет-магазин обладнання для закладів сфери HoReCa "Tecnoinox" розвиває свій бізнес на Prom.ua 1 рік.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
14 відгуків
+380 (99) 024-19-13
+380 (97) 575-46-13
+380 (95) 668-79-93
Інтернет-магазин "Tecnoinox"
Кошик

Печі для піци

в виде галереив виде списка

Справжні цінувальники піци не раз помічали, що приготування та доставка цієї страви займає лічені хвилини. Все це тому, що в піцеріях та ресторанах встановлено професійне обладнання для піцерії, яке дозволяє пекарям без особливих зусиль приготувати апетитну піцу з різними начинками.


Головне місце на виробництві піци займають печі. Призначені вони для швидкого випікання самого популярного італійського блюда з неповторним ароматом, хрустким тістом та ніжною «сирною» скоринкою. На сучасному ринку представлені печі для піци самих різних типів, а саме: 
Піч для піци на дровах;
Конвеєрна піца піч (електрична);
Піч для піци (газ, електрична, на дровах).
Кожна з них має свої особливості та відрізняється числом камер, діаметром, матеріалом корпусу, а також принципом роботи. 


Піч для піци на дровах – найкраща пропозиція для тих, хто готує піцу за традиціями італійських майстрів. Саме в дров`яних печах випічка виходить особливою на смак. Слід врахувати, що для цих печей можна використовувати тільки якісні породи дерева. Печі виконані з термостійких матеріалів і здатні витримувати температуру до 1000 градусів. Виготовлення печей в формі напівсфери забезпечує якісну циркуляцію гарячого повітря від низу до верху, а сама піца при цьому готується всього за кілька хвилин.


Конвеєрна піца піч - оптимальний варіант для великого виробництва. Час приготування в таких печах становить всього 5 хвилин. При цьому ви отримуєте піцу однакової форми та відмінного смаку. Головна відмінність  конвеєрних печей - відсутність «людського фактору». Помилки персоналу дуже легко уникнути, адже всі потрібні параметри випікання (швидкість руху конвеєра і рівень температура) завжди встановлюються попередньо. При виборі печей зверніть увагу на ширину конвеєра та можливість встановлювати обладнання в кілька ярусів. У разі збільшення продуктивності ви зможете компактно розмістити додаткову техніку на професійній кухні.


Піч для піци, за статистикою, теж має багато позитивних відгуків. Особливість конструкції таких печей - наявність пода, на якому саме й випікається піца. Під нагрівається за рахунок ТЕНів і віддає все своє тепло спочатку тісту, а вже потім начинці та сиру. Головна перевага подових печей - їх висока продуктивність. Багатоярусні подові печі за один цикл можуть готувати до 12 піц. Спостерігати за процесом приготування можна через термостійкий посуд, не порушуючи при цьому температурного режиму.

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner