Апарат для приготування гарячого шоколаду
Шоколад здавна є одним з найулюбленіших ласощів для дорослих та дітей. Гарячий шоколад - відмінна альтернатива для чаю або кави. Він надає тонізуючу дію організму, допомагає зняти стрес та втому, заряджає бадьорістю та гарним настроєм, радуючи неперевершеним смаком та вишуканим насиченим ароматом.
Для приготування гарячого шоколаду використовують спеціальні апарати. Вони працюють на основі сухої суміші з подрібнених какао бобів.
Основне призначення апарату для гарячого шоколаду - приготування десертів та гарячих напоїв (гарчий шоколад, какао тощо). Обладнання підходить для барів, готельного сервісу, кейтерингу, або стріт-фуду.
Принцип роботи: апарат складається з ємності, водяної бані та розмішуючого елемента. Після того, як шоколадна маса завантажується у ємність, водяна баня заповнюється водою, та постійно розігріває шоколад. Завдяки системі постійного перемішування, шоколад буде рівномірно прогрітий та залишатись теплим тривалий час.
Основні характеристики апарату для гарячого шоколаду:
Підтримує регулювання температури (від 30°С до 90ºС).
За один підхід дозволяє приготувати до 5 л напою.
Можна використовувати для приготування та роздачі молочного напою, чаю та інших фільтрованих продуктів без домішок.
Ємність виготовлена з ударостійкого пластику, яку можна зняти для промивання.
Ідеально доповнює інтер'єр завдяки привабливому дизайну та компактному розміру. Невелика вага пристрою дозволить встановити його на будь-якій поверхні та без проблем ,