Продавець Інтернет-магазин обладнання для закладів сфери HoReCa "Tecnoinox" розвиває свій бізнес на Prom.ua 1 рік.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
14 відгуків
+380 (99) 024-19-13
+380 (97) 575-46-13
+380 (95) 668-79-93
Інтернет-магазин "Tecnoinox"
Кошик

Шприци для ковбас

в виде галереив виде списка

Шприц для ковбаси - призначення
Шприци ковбасні - обладнання, призначене для набивання грубим фаршем ковбасних оболонок. Застосовуються шприци ковбасні на м'ясопереробних підприємствах, в цехах з виробництва ковбас, в ресторанах та інших підприємствах громадського харчування.

Ковбасний шприц має форму циліндра. Поршень, який знаходиться всередині нього, переміщається і забезпечує подачу фаршу. Рух поршня здійснюється або гідравлічним способом, або вручну. На кінці циліндра закріплена воронка, на яку надягають оболонку наповнюємо фаршем. В шприцах гідравлічних оболонка наповнюється в умовах вакууму, внаслідок чого не відбувається окислення білків і амінокислот, а також розмноження бактерій і вірусів. Ковбаса, для наповнення якої використовують вакуумні шприци ковбасні, відрізняється приємним кольором, насиченим смаком і більш довгим терміном зберігання.

Шприци ковбасні - види
За своєю будовою шприци ковбасні діляться на електричні (гідравлічні). і ручні (механічні).

Ручні шприци ковбасні підійдуть для невеликих виробництв, а шприци ковбасні електричні використовуються в основному на м'ясокомбінатах з великими обсягами виробництва і управляються вони електронікою.

За типом розміщення шприци ковбасні діляться на вертикальні і горизонтальні.

За принципом подачі розрізняють:

шприци ковбасні роторні - їх використовують при наповненні структурних і низькотемпературних фаршів, оскільки такий механізм є більш щадним до них.

Завдяки застосуванню особливої системи дбайливого різання використання таких наповнювачів позитивно позначається на збереження структури фаршу, зовнішній вигляд кінцевого продукту.

шприци ковбасні шнекові (гвинтові) - зручніше використовувати для роботи з безструктурними фаршами сосисок, варених ковбас і сардельок.

Крім цього існують універсальні шприци ковбасні та шприци для наповнення тільки одного типу ковбас. Також шприц для ковбаси можна використовувати для наповнення паштетів, масла, сиру та ін.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner