Льодокришителі
Льодокришителі призначення і принцип роботи
Льодокришителі (подрібнювач льоду) призначені для дроблення льоду в сніг або дрібну крихту. Крихітка льоду - невід'ємна частина будь-якого алкогольного або фруктового коктейлю. Льодокришителі активно використовують в кафе, ресторанах, барах для приготування і прикраси коктейлів, оформлення салатів, наповнення відерець для шампанського.
Подрібнювач льоду працює досить просто: необхідний розмір крихти задається барменом. У спеціальний бункер засипається цілими шматочками або кубиками лід, який під власною вагою падає на горизонтальні ножі з нержавіючої сталі. Ножі обертаються і подрібнюють лід до розміру заданого оператором.
Завдяки своїм компактним розмірам, Льодокришителі легко можна розмістити на барній стійці. Гумові ніжки захистять від подряпин поверхню барної стійки. Піднос для подрібненого льоду і корпус виготовляється з якісної нержавіючої сталі, а складові пластикові частини - з ударостійкого пластику.