Супниці електричні
Супниця електрична
Електричні спинці - теплове обладнання для підприємств громадського харчування, призначене для зберігання і підтримки перших страв в теплому або гарячому стані (бульйон, суп, борщ, пюре, каша). Крім того вони здатні підігрівати вже остиглі страви, при заздалегідь заданій температурі. Є моделі, обладнані спеціально для цього підігріваються нагрівальними елементами.
При подачі температура багатьох перших страв повинна бути 60-70 ° С. Дуже складно підтримувати цю температуру не розігріваючи блюдо, а, як відомо, розігрів істотно знижує смакові якості, так що покупка електросупніци позбавить від цих труднощів. Крім зберігання спинці дуже зручні і для роздачі страв, тому дуже часто їх використовують для виїзних обслуговувань фуршетів, банкетів та інших подібних заходів.