Продавець Інтернет-магазин обладнання для закладів сфери HoReCa "Tecnoinox" розвиває свій бізнес на Prom.ua 1 рік.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
14 відгуків
+380 (99) 024-19-13
+380 (97) 575-46-13
+380 (95) 668-79-93
Інтернет-магазин "Tecnoinox"
Кошик

Столи холодильні та морозильні

в виде галереив виде списка

Для забезпечення низької температури холодильний стіл забезпечений потужним холодильним агрегатом, а для експлуатації у виробничих умовах харчового виробництва такий стіл оснащено міцним нержавіючим корпусом. Конструкція дверцят столу морозильного дозволяє здійснювати швидке завантаження та вивантаження продуктів, а міцна стільниця дозволяє різати, розгортати та відбивати напівфабрикати.


Призначення та характеристика холодильних столів
Промислові морозильні столи призначені для зберігання продуктів і напівфабрикатів в замороженому стані, а також їх обробки на стільниці столу в обсягах, необхідних для підприємств харчування та торгівлі.
Холодильні столи для зберігання охолоджених і заморожених продуктів та кулінарних виробів використовуються на підприємствах харчування і торгівлі. Корпус і стільниця виготовлені з нержавіючої сталі та граніту, яким можна контактувати з продуктами. Робоча температура камер охолодження від -2 до +12ºС.
Поверхня використовується кухарем як робоче місце, вона огороджена бортиками, щоб продукти не падали на підлогу. Столи застосовують і в кондитерській справі, бо така стільниця не дає інгредієнтам танути. Це устаткування використовують також і як вітрини для показу готових страв, зберігання яких вимагає середньо температурного режиму (суші та роли тощо).


Особливості холодильних столів
Переважні особливості будь-яких холодильних столів:
Заощаджують простір за рахунок використання поверхні;
Розморожуються автоматично та випаровують конденсат;
Оснащені електронним блоком управління;
Повітря всередині циркулює завдяки розташуванню полиць і ящиків;
Дверцята оснащені фіксаторами;
Міцний нержавіючий корпус підходить для експлуатації у будь-яких виробничих умовах.


Який холодильний стіл вибрати?
Для маленьких підприємств підходять холодильники з двома дверцятами, а для зберігання великого обсягу продуктів - з трьома. Зазвичай двері бувають металевими. Полки таких столів є універсальними (або гастронормованими), де продукти зберігаються в гастроємності типа «GN». Великим попитом користуються моделі з внутрішнім об'ємом близько 250-550 литрів.
Електронний блок управління дозволяє точно задати необхідну температуру та контролювати її підтримку, управляти настройками, а при необхідності – навіть діагностувати холодильну систему.
Стандартизовані габаритні розміри столів дозволяють вбудувати їх в єдині виробничі лінії підприємств торгівлі та громадського харчування.
Застосування натурального граніту для виготовлення стільниці столів для піци роблять роботу з ними зручною та ефективною.


Для забезпечення низької температури холодильний стіл забезпечений потужним холодильним агрегатом, а для експлуатації у виробничих умовах харчового виробництва такий стіл оснащено міцним нержавіючим корпусом. Конструкція дверцят столу морозильного дозволяє здійснювати швидке завантаження та вивантаження продуктів, а міцна стільниця дозволяє різати, розгортати та відбивати напівфабрикати.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner